Pokažimo na djelu kol'ko snage Humska zemlja ima

Fondacija Eparhije zahumsko-hercegovačke primorske „Sveti Vukašin“ svakodnevno ispunjava svoju misiju dobročinstva, humanosti i namjere da kroz dobrotvorni rad pruži materijalnu pomoć i duhovnu podršku najugroženijima. Uz svu dobru volju, neophodna su i finansijska sredstva kako bi ovi veliki ljudi dobrog srca, članovi Fondacije, nastavili da unose radost u domove širom Hercegovine.

Sada je naš red. Na nama je da se priključimo akciji i kupovinom majica, koje su odnedavno dio prodajne ponude Fondacije – učinimo lijep gest. Zato, prije nego pohrlimo u velike šoping-centre u potrazi za majicama koje ćemo ovo ljeto nositi ili kupovati na dar, potražite majice Fondacije ispisane snažnom duhovnom porukom „Budimo ljudi“.

Dostupne su u prodavnici Manastira Tvrdoš, prodavnici Manastira Hercegovačka Gračanica, putem Instagram i Facebook naloga Fondacije, kao i pozivom na broj  +38765826750.

Dostupne veličine su: XS/S/М/L/XL/2XL/3XL, a cijena je  28КМ/14€.

Ne budimo robovi modnih trendova, podržimo tradiciju i simoličnom kupovinom majice opravdajmo vjerovanje da je narod Hercegovine uvijek znao da prepozna prave vrijednosti.

Podijelite tekst na društvenim mrežama:

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *